Heb je last van schimmel in je muren?

Last van schimmel in je muur? Of vocht in je vloeren? Niet langer, want de experts van Vochtweringdirect zijn er voor jou. Last van optrekkend vocht, wil je je kelder waterdicht maken, heb je kelderlekkage of wil je vocht bestrijden? Bij Vochtweringdirect doen ze dit allemaal voor je. 

Last van optrekkend vocht

In veel Nederlandse huishoudens is optrekkend vocht te vinden, een van de grootste vochtproblemen in huis. Eigenlijk zijn huizen goed (te goed) geïsoleerd waardoor opstijgend vocht steeds vaker voorkomt. Bij Vochtweringdirect hebben ze een efficiënte oplossing voor dit probleem. 

Kelder waterdicht maken

Voor kelderafdichting, de kelder beter isoleren (zodat het niet weer gaat lekken later) of je kelder waterdicht maken zit je hier ook aan het juiste adres. Een kelder waterdicht maken kan met spoed nog op dezelfde dag, zowel met expertise als met een garantie. 

Kelderlekkage

Dit is ook een vervelend probleem, maar niks te moeilijk voor Vochtweringdirect. Eerst wordt er gekeken waar het probleem vandaan komt en daarna opgelost. 

Schimmel op de muur

Schimmel op de muur is natuurlijk vervelend en ziet er niet uit. Plus het is niet goed voor je gezondheid. Een schimmel kan namelijk giftig zijn. Vochtweringdirect doet een goede check en inspectie voor je. Schimmel op de muur kan optrekkend vocht zijn, kan door een slechte ventilatie komen of bijvoorbeeld door de buitengevel. In ieder geval, Vochtweringdirect lost het voor je op. 

Vochtige muren

Helaas is dit niet zo maar op te lossen door de muren te verven of er nieuw behang over hangen. Dat zal ook weer vochtig raken namelijk. Je raadt het al, vochtweringdirect.nl is voor jou de plek om te zijn. 

Vochtbestrijding 

Vochtbestrijding, ja de naam zegt het al, maar laat dat nou precies zijn waar Vochtweringdirect nou zo goed in is.