Eindelijk een huurwoning in Oosterhout

Ik was al lang op zoek naar een eigen huurwoning Oosterhout. Oosterhout is altijd al mijn stad geweest en ik vond het een verschrikkelijk idee om eruit te moeten verhuizen, omdat ik moeite had om een geschikte woning voor mij te vinden. De huizenmarkt is op het moment te gek voor woorden, waardoor ik maar geen kans kreeg op de huizen die ik mooi en passend vond. Op Klik voor Wonen kwam ik er echter achter dat er veel meer woningen tot mijn bereik lagen dan ik had verwacht. Door Klik voor Wonen vond ik eindelijk het huisje van mijn dromen, in Oosterhout.

 Een positief verrassende ervaring

Ik had voor mijn ervaring met Klik voor Wonen geen positieve ervaring gehad met instanties die zich met woningen bezig houden. Ik verwachtte dan ook niet al te klantvriendelijk te worden behandeld en geen fijne huring toegewezen te krijgen. Het tegendeel bleek waar en ik acht mezelf heel erg gelukkig met mijn ervaring! Dankzij de behulpzame medewerkers van Klik voor Wonen heb ik geen enkel moment het gevoel gehad dat ik te veeleisend was, of dat ik geen woning voor mijzelf verdiende. Zij hebben me van begin tot eind geholpen om aan mijn eigen huurhoning te komen en daar ben ik ze voor altijd immens dankbaar voor. Echte toppers!