Een vlotte woningontruiming gehad

woningontruiming

Hoe kun je een woningontruiming op een zo efficiënt mogelijke manier realiseren? Een vriendin van ons is haar vader voor twee weken geleden plotseling verloren. Nu willen wij haar graag helpen omdat het huis van haar vader leeg moet. Het is te begrijpen dat zij dit niet in haar eentje kan. Zodoende hebben wij aangeboden om te helpen. Hier reageerde zij natuurlijk erg positief op aangezien zij het niet zag zitten om alles in haar eentje te moeten realiseren.

woningontruiming

Diverse mogelijkheden om de spullen op te slaan

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat er een ruimte gehuurd moet worden waarin de meubels tijdelijk kunnen staan. Aangezien zij de meubels niet wilde houden, heb ik ervoor gekozen om een bedrijf te vinden die ons hiermee kan helpen. Onze vriendin vond dit een perfect idee, hierdoor heb ik mijn laptop erbij gepakt en ben ik op het internet gaan zoeken.

woningontruiming

Voldoende bedrijven gevonden!

Tijdens mijn zoektocht op het internet heb ik voldoende bedrijven gezien. Echter ben ik op de website van Seniorenhulp gebleven. Dit bedrijf biedt namelijk iedereen de mogelijkheid om zowel de woningontruiming te realiseren alsmede het schoon en netjes achter te laten. De kosten welke zij hanteren is geschikt voor ieder zijn portemonnee. Uiteraard is het niet aan mij om deze keuze te maken. Dit heb ik aan mijn vriendin overgelaten. Zo kreeg ik al vrij snel een bericht terug dat de afspraak gepland staat en of dat ik erbij wilde zijn zodra dit bedrijf gaan ruimen.