Een sfeervolle vloer 

Als het op vloeren aankomt zouden meer mensen aan mooi tapijt moeten denken. In veel woonkamers is het tapijt al verdrongen, dit geldt niet voor andere kamers in onze huizen. Voor sommige ruimtes is tapijt handig vanwege het effect op de geluiden die in een kamer gemaakt worden. In veel muziekstudio’s ligt tapijt op de grond om die reden. Naast onze thuisstudio kan tapijt ook goed werken voor onze thuiswerkplek en natuurlijk op slaapkamers een mooi tapijtje uitrollen is ook geen slecht idee. Natuurlijk moet het wel een sfeervol tapijt zijn, dat erbij helpt om de ruimte aan te kleden in plaats van dat het eruit ziet alsof er nog vloerbedekking nodig was en dit tapijt nog ergens over was.  

De plaats om een mooie vloer te vinden 

De plek waar je gegarandeerd slaagt als je op zoek bent naar het tapijt voor jou is Martijn de wit-vloeren. Die hebben in tegenstelling tot veel andere vloerenspecialisten een ruim aanbod aan tapijt in huis omdat ze weten dat er nog klanten langs gaan komen die op zoek zijn naar precies het juiste tapijt. Uiteraard is er de mogelijkheid om gewoon is een bepaald soort tapijt te proberen om te kijken hoe het staat thuis. Dit maakt de zoektocht een stuk eenvoudiger. 

Advies over tapijten 

Je hebt vooral te maken met je eigen smaak bij het uitzoeken van tapijt toch gaan sommige zaken voor iedereen op. Er is een mode in tapijten en op dit moment zijn bruin en blauw tapijt uit de mode. Kijk goed of het tapijt bij de inrichting van de ruimte past, ook al begin je vaak met de vloer en is deze wellicht op het  moment van de keuze leeg. Patronen in het tapijt hebben is vrij populair, een beetje de stijl van een perzisch tapijt nabootsen op de vloer. Dit helpt enorm bij het creëren van sfeer in de ruimte.