Direct huis verkopen

Vandaag wil ik jullie vertellen over een bedrijf in de vastgoedsector dat ik online tegenkwam. Het heet Snelhuisverkopen.nl en is gespecialiseerd in het opkopen van huizen.

Er zijn meerdere partijen als deze te vinden online, maar dit bedrijf sprak mij erg aan. De website zier er erg goed uit en de tekst klinkt veelbelovend, maar professioneel. Zodoende heb ik ook even contact opgenomen om te kijken of ze mij wat meer konden vertellen over zichzelf.

Ze zijn al sinds 2004 actief in heel Nederland en echte professionals. Gespecialiseerd in de aan- en verkoop van vastgoed en hebben een erg goede naam. Ze vertelden mij dat een gekwalificeerd makelaar je woning vrijblijvend en kosteloos taxeert en dat ze van daar uit verder handelen. Uiteraard was ik ook benieuwd naar de prijzen die ze hanteren en er werd mij verteld dat ze in de regel een bod doen tussen de 75 en 85 procent van de waarde. Daarnaast hanteren zij geen bijkomende kosten en heb je een verkoopgarantie. Wat inhoudt dat wanneer je met hun werkt je woning zo goed als verkocht is.

Klinkt best goed toch? Ik zou zeggen, kijk eens op de website wat je er zelf van vindt.