Complete badkamer van Solid Surface!

Voorzie je complete badkamer van Solid Surface sanitair! Je kunt een solid surface toilet, bad, badkamermeubel, wastafel en zelfs een solid surface waskom kopen bij Sanitair33.nl. Solid surface sanitair is niet zo duur zoals het eerst was, en vooral niet bij Sanitair33.nl. Bezoek snel de webwinkel en sta versteld van de scherpe prijzen die worden aangeboden. De prijzen zijn ongeveer gelijk aan de prijzen van keramiek sanitair. Weet jij al welke solid surface sanitair jij gaat toepassen in jouw badkamer. Twijfel niet om de klantenservice van Sanitair33 te contacteren, zij helpen je graag verder!

Sanitair33

Solid Surface is thermisch hervormbaar, daarom is het zo dat u solid surface sanitair in de fraaiste ontwerpen zult vinden. Bent u een beetje handig? Dan kunt u het solid surface zelf vervormen. Daarnaast is Solid surface erg hygiënisch, voedselresten trekken er niet in. Raakt Solid Surface beschadigd? Dan is het eenvoudig te repareren.  Solid Surface is 100% homogeen. Wilt u solid surface ergens anders dan in de badkamer toepassen? Dan is dat ook mogelijk. Zo kunt u kiezen voor een solid surface eettafel of een solid surface bureau. Met solid surface zijn er allerlei creaties te maken!

 

De naam solid surface is bedacht vanwege het materiaal en betekent dus ook letterlijk ‘solide oppervlakte’ in het Nederlands. Solid Surface heeft geen poriën en is daarom erg hygiënisch. Dankzij de laatste eigenschap vindt u het materiaal ook veel op kantoren als werkbalies. Solid surface is bestendig tegen vocht, hitte en koud, maar let wel op dat een gloeiende hete pan inbranden zou veroorzaken. Twijfelt u of solid surface geschikt is voor u? Wij raden het aan om het eerst in het echt bekijken. Ga naar showrooms en u zult meteen overtuigd raken van de kwaliteit van solid surface.