AVO Speeltoestellen: een korte kennismaking

openb-speeltuinBen je op zoek naar kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen, bijvoorbeeld voor in de achtertuin of voor je bedrijf? Kies dan voor de speeltoestellen van het bedrijf AVO Speeltoestellen. Meer over AVO en de speeltoestellen van dit bedrijf, lees je in dit artikel.

Logo-AVO-tel.nr2_Wie is AVO?

AVO Speeltoestellen is al sinds 1976 gespecialiseerd in het ontwikkelen van kwalitatief hoogwaardige speeltoestellen. Dit wordt gedaan in samenwerking met Van Besouw Metaal in Tilburg, een bedrijf dat AVO ondersteunt bij het ontwikkelen van de beste speeltoestellen. De pijlers van AVO zijn vakmanschap en persoonlijke aandacht: AVO ontwikkelt namelijk niet alleen de beste speeltoestellen, maar helpt klanten ook het beste speeltoestel te kiezen. Weet je bijvoorbeeld niet zeker wat voor speeltoestel goed past op jouw schoolplein, in de speeltuin van jouw camping of in jouw achtertuin? Dan laat je je simpelweg adviseren door de medewerkers van AVO en kies je op basis van hun advies een speeltoestel dat echt bij jouw wensen, behoeften en doelgroep past.

70-05a-292x400De speeltoestellen van AVO

AVO heeft sinds het ontstaan in 1976 veel diverse speeltoestellen ontwikkeld. Hierbij kun je denken aan traditionele speeltoestellen als glijbanen, maar ook aan minder traditionele en meer vernieuwende speeltoestellen als looptonnen. En omdat zelfs de meest traditionele speeltoestellen van AVO worden verrijkt met vele extra opties en mogelijkheden, zijn ook deze speeltoestellen innovatief en vernieuwend te noemen. Het is dus niet moeilijk om een speeltoestel uit te zoeken bij AVO, want door het grote aanbod kan iedereen slagen bij deze aanbieder.