Aannemer Reeuwijk gezocht!

Sinds kort hebben wij onze intrede gemaakt in ons huisje. Deze hebben we voor een tijd terug gekocht en vanaf dag een druk bezig geweest met het renoveren ervan. Helaas moesten we uit onze oude woning aangezien de huur al opgezegd was. Het feit dat er nog een hoop gebeuren moet om onze woning een pracht plaatje van te maken was het inhuren van een aannemer Reeuwijk en omstreken noodzakelijk.

fredverlaan

Alleen het probleem is toch echt dat we op dat moment niet wisten bij welk bedrijf we het beste konden aankloppen. Wanneer je verhuisd naar de andere zijde van het land is het altijd gissen in welke regio je terecht komt en of het je uiteindelijk gaat bevallen. Mijn vriendin heeft hier een top baan gevonden waardoor we met goede overleg hebben besloten om te gaan verhuizen naar Reeuwijk. Puur toeval ook een woning gevonden wat ons beide de nodige interesse heeft gewekt, in feite zag het er niet uit maar wij zagen er meer in als dat een ander ziet.

Goede service!IMG_0474-150x150

Het feit dat het ons is gelukt om deze woning gedeelte te verbouwen konden we er al wonen en ondertussen verder klussen. Enige wat nu nog drastisch moest gebeuren was de badkamer, deze dateert uit de jaren ’60. Doordat we een aannemer Reeuwijk hebben gezocht op het internet zijn wij terecht gekomen op de website van Fred Verlaan. Doordat hun absoluut niet duur zijn hebben wij akkoord gegeven voor de offerte welke al eerder is opgemaakt!